Healing Sessie

Een holistische / energetische healing sessie is geschikt voor jou als je eraan toe bent om bepaalde delen in jezelf te helen op één of meerdere bestaanslagen:

Lichamelijk
Mentaal
Emotioneel
Spiritueel
Energetisch
Systemisch

Een holistisch consult is hetzelfde als holistische therapie. Het verschil is dat deze sessies enkel online kunnen worden gevolgd. Je kunt ervoor kiezen om een enkele sessie te boeken of meerdere sessies. Hoeveel en hoe vaak is aan jou. Voel vooral intuïtief na een sessie aan wat jij nodig hebt.

Intuïtie staat centraal tijdens de sessies. Dat betekent dat je veel mag gaan voelen in plaats van nadenken. Door te voelen kom je uit je hoofd en in je lichaam. Ook staat voelen dichterbij je hart dan het denken. Op deze manier sporen we de angel van je pijnpunten op en leer je om deze los te laten, te helen en om negativiteit te transformeren tot positieve energie. Daarnaast werken we aan een stevige basis, een open hart en je spirituele verbinding zodat je weer in balans komt. Je komt weer in verbinding met jezelf.

Tijdens de sessie werk ik met verschillende tools, zoals orakelkaarten en edelstenen. Dit is afhankelijk van puur dat moment. Ook wordt je gedurende de gehele sessie vanuit reiki energie begeleid. Reiki energie werkt ook op afstand.

Herken je (één van) de volgende thema’s op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, energetisch en/of systemisch niveau?

Je hebt behoefte aan meer innerlijke rust, ontspanning & balans
Je wilt minder stress ervaren
Je wilt leren omgaan met hoogsensitiviteit
Je zoekt naar spirituele ontwikkeling/verdieping
Je hebt behoefte aan meer inzicht in een bepaald thema/vraagstuk
Je wilt je intuïtieve gaven leren ontwikkelen
Je bent op zoek naar een diepere verbinding met jezelf
Je hebt een stok achter de deur nodig

*SL Counseling staat ingeschreven bij het NIBIG

Copyright © 2022 SL Counseling.

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie Beleid